Luxe woning in stijl Piet Boon te Meppel

Deze afgewerkte woning in de stijl van Piet Boon is voorzien van de laatste technieken op gebied domotica (knx) in combinatie met schakelmaterialen look uit de jaren 1930. Op deze manier is er een authentieke installatie ontstaan met de gemakken van de huidige tijd.

Zo  is voor de veiligheid zowel de brandmeld als de alarm installatie gekoppeld met de knx installatie, om er op deze manier voor te zorgen dat er bij calamiteiten altijd voldoende verlichting is en er waarschuwingen gedaan kunnen worden.
Voor de verwarming / Koeling is hier gekozen om de aardwarmte / koeling te koppelen op de knx installatie zodat er per vertrek een gewenste temperatuur ingesteld kan worden. Tevens zijn alle garagedeuren ook op het systeem gekoppeld om er bijvoorbeeld vanuit de woonkamer via een touchscreen de garagedeuren te sluiten als ze zijn blijven openstaan.
Voor de warme zomer periodes is het irrigatie systeem ook gekoppeld op de knx installatie zodat er per lus onafhankelijk de tuin te besproeien is. Om het leefcomfort te verhogen is er een centraal stofzuigsysteem geinstalleerd die netjes in de Piet Boon stijl tulpenhouten plinten zijn weggewerkt.

Gebruikte systemen:
KNX  |  1930 Glasserie  |  Berker Master Control Touchscreen  |  Domotica
Elux Abitana  |  Centraal Stofzuigsysteem  |  Alarm installatie